Več izdelkov.
Ni izdelkov.

Pravno obvestilo

Pravice intelektualne lastnine

Spletna stran je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.artistik.si (v nadaljevanju: spletna stran).

Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v spletno stran, je DAGAL d.o.o.

Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletni strani izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani, kot je npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno v komercialne namene, je prepovedana.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko uporabnik naloži z mreže za svojo osebno domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.artistik.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.artistik.si za kakršnekoli druge namene kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

DAGAL d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim mestom www.artistik.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost DAGAL d.o.o. za vse primere izključena.

Omejitev odgovornosti

DAGAL d.o.o. se bo trudil, da bodo podatki na spletni strani pravilni in ažurni, vendar DAGAL d.o.o. niti druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah spletne strani, ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te.

DAGAL d.o.o. se bo trudil za nemoteno delovanje spletne strani, vendar ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja spletne strani.

DAGAL d.o.o. lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran.

Varstvo osebnih podatkov

Kakršnekoli podatke, ki jih DAGAL d.o.o. pridobi na kakršenkoli način preko spletne strani, so namenjeni izključno za rabo DAGAL d.o.o. in jih DAGAL d.o.o. varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Politika piškotkov na artistik.si

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih pošilja spletno mesto in se shranjujejo v spletni brskalnik (napravo), ki do spletnega mesta dostopa. Uporabljajo se z namenom doseganja boljše uporabniške izkušnje. Z njihovo pomočjo si spletno mesto uporabnika "zapomni" za čas obiska (sejni piškotki) ali v primeru ponovnega obiska (persistenčni piškotki). Ko se naprava vrne na spletno mesto, se podatki, shranjeni v piškotku, lahko posredujejo nazaj k spletnemu mestu.

Piškotke lahko nastavi spletno mesto, ki ga uporabnik obišče (first party cookies), lahko pa jih nastavijo druga spletna mesta/storitve, ki prikazujejo vsebino na strani, ki si jo uporabnik ogleduje (third party cookies) - npr. Youtube, Facebook ipd.

Na naši strani uporabljamo naslednje piškotke:

NUJNO POTREBNI PIŠKOTKI za pravilno delovanje spletnega mesta in omogočanje njegove nemotene uporabe:

• Sejni piškotek _PSAL_session:

ustvari se, ko uporabnik odpre spletno stran in omogoča, da si spletno mesto zapomni uporabnikova dejanja v času seje. Ko uporabnik zapre brskalnik, se piškotek izbriše.

• cc_analytics:

piškotek, kamor se shrani privolitev uporabnika za uporabo piškotkov za analitiko. Čas trajanja piškotka je 1 leto.

PERFORMANČNI PIŠKOTKI - piškotki, ki jih uporabljamo za namen izboljševanja uporabniške izkušnje. Informacije, ki jih pridobimo s temi piškotki, nam pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto, s tem pa omogočajo optimalnejše odločanje o njegovih funkcionalnih in vsebinskih prilagoditvah.

Google analytics:

• __utma:

piškotek se uporablja za razločevanje med posameznimi uporabniki. Čas trajanja: 2 leti. .

• __utmb:

piškotek se uporablja za določanje nove seje oziroma obiska. Čas trajanja: 30 minut. .

• __utmc:

piškotek se uporablja za skladnost s knjižnico urchin.js. Ko uporabnik zapre brskalnik, se piškotek izbriše. .

• __utmz

piškotek shranjuje informacijo o tem, kako je uporabnik prišel na stran. Čas trajanja: 6 mesecev.

Vaše nastavitve lahko kadarkoli spremenite v oknu Nastavitve uporabe piškotkov.

Menu

Nastavitve

Ustvarite račun, da boste lahko shranjevali priljubljene izdelke.

Prijava