Več izdelkov.
Ni izdelkov.

Dostava

Dostava

Artikli naročeni v naši spletni trgovini dostavimo v najkrajšem možnem času 1-3 delovnih dni. Če se dostava naročenega podaljša iz kakršnegakoli razloga, vas o tem obvestimo po telefonu ali elektronski pošti.

Za dostavo pošiljk uporabljamo storitve Pošte Slovenije. V kolikor se ob dostavi ne nahajate na navedenem naslovu, pošiljko lahko prevzamete na najbližji poštni poslovalnici.

Strošek dostave znaša:

  • 4,50 EUR - za naročila do vrednosti 20,00 EUR
  • 3,90 EUR - za naročila nad vrednosti 20,00 EUR

V primeru nastanka dodatnih stroškov pošiljanja pri 'paketih velikih dimenzij', vas bomo kontaktirali za potrditev naročila, preden odpošljemo naročene artikle.

Znesek stroškov dostave je prikazan v vašem naročilu.

Vse pošiljke previdno zapakiramo, da bi zagotovili varen prejem pošiljke. Kljub temu se nezgode pri dostavi dogajajo. V kolikor prejmete poškodovano pošiljko ali če so razvidni znaki odpiranja, je potrebno sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. Pošiljko prinesite na najbližjo pošto v enakem stanju kot ste jo prejeli ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Za kakršnokoli pomoč pri postopku reklamacije, se lahko obrnete tudi neposredno na nas. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo vaša reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Menu

Nastavitve

Ustvarite račun, da boste lahko shranjevali priljubljene izdelke.

Prijava