Mediji in dodatki za akvarelne barve

.

1 - 13 od 13
 • 11,38 € Na zalogi

  Fini temeljni premaz za pripravo različnih podlag, kot so platno, les, risalne plošče ... Lahko se obarva z akvarelnimi ali akrilnimi barvami. Treba je nanesti vsaj 3 plasti na želeno površino s čopičem ali valjčkom. Na površino začnite risati, ko se ta posuši. Takoj po uporabi čopič ali valjček sperite z vodo in milom.

  11,38 €
  Na zalogi
 • 11,14 € Na zalogi

  Grobi temeljni premaz za pripravo različnih podlag, kot so platno, les, risalne plošče ... Lahko se obarva z akvarelnimi ali akrilnimi barvami. Nanaša se z lopatico. Na površino začnite risati, ko se ta posuši. Takoj po uporabi lopatico očistite z vodo.

  11,14 €
  Na zalogi
 • 4,06 € Na zalogi

  Tekoča, brezbarvna gumijasta emulzija za maskiranje določenih delov slike, ki naj bi ostali beli, na papirju za akvarel, gladkem kartonu za risanje, fotografijah ali filmih. 

  4,06 €
  Na zalogi
 • 7,97 € Na zalogi

  Vezno sredstvo za gvaš in akvarelne barve. Izboljšuje prosojnost, oprijem na podlago, sijaj ter intenzivnost barv. Vezivo za izdelavo lastnih barv iz pigmentov. Topno v vodi.

  7,97 €
  Na zalogi
 • 5,50 € Na zalogi

  Naravno vlažilno sredstvo za razmaščevanje podlag pred nanosom barv. Uporablja se tudi kot izravnalno sredstvo.  

  5,50 €
  Na zalogi
 • 5,99 € Na zalogi

  Zgoščen medij ONETZ v posodici se uporablja kot izravnalno in vlažilno sredstvo za akvarelne barve. ONETZ razredčimo z vodo. 

  5,99 €
  Na zalogi
 • 7,93 € Ni na zalogi

  Nanos sredstva AQUA fix na barvo omogoča, da barva postane odporna na vodo, ko se posuši.Preprečuje raztapljanje barv, ko so te nanesene v več plasteh. Uporablja se z akvarelnimi barvami namesto vode. Pozor: Ne mešajte sredstva in barve na paleti. Po uporabi, čopič dobro operite z vodo in milom.

  7,93 €
  V košarico Podrobneje
  Ni na zalogi
 • 9,08 € Na zalogi

  Za risanje z akvarelnimi barvami. Omogoča tri-dimenzionalne strukturne učinke. Nanaša se z lopatico. Začnite risati na površino z akvarelnimi barvami, ko je ta suha. Lahko se obarva tudi z akvarelno barvo v tubi ali akrilnimi barvami.

  9,08 €
  Na zalogi
 • 8,04 € Ni na zalogi

  Dodatek akvarelnim barvam za končni biserni učinek. Nanesite na barvo ali pa ga zmešajte z akvarelno barvo. Redčenje zmanjšuje biserni učinek. Deli slike dobijo bleščeč sijaj. Dodatek rahlo podaljša čas sušenja. Je vodotopen. Pozor: Ne mešajte barve in medija na paleti. Pred uporabo pretresite.

  8,04 €
  V košarico Podrobneje
  Ni na zalogi
 • 11,38 € Na zalogi

  Pršilo za naključne, nenavadne učinke na akvarelnih slikah. Pršilo poškropite na še mokro ali vlažno sliko. Nanašajte z razdalje 20–30 cm. Če je površina, na katero škropite, zelo vpojna, s sredstvom ne boste dosegli želenega učinka.

  11,38 €
  Na zalogi
 • 7,71 € Ni na zalogi

  Medij za povečanje sijaja in leska akvarelnih barv. Nanaša se na posušene akvarelne barve. Učinek sijaja se zmanjša z redčenjem. Ostane topno v vodi. Podaljšuje čas sušenja. Pozor: Ne mešajte barve in medija na paleti.

  7,71 €
  V košarico Podrobneje
  Ni na zalogi
 • 14,81 € Na zalogi

  Univerzalen preparat za fiksiranje brez alkohola, ne porumeni, je odporen na čas in brezbarven. Za različne tehnike risanja: idealen za vmesno fiksiranje za oglje in svinčnik, lahko se prebarva z oljnimi barvami; za končno fiksiranje/končni nanos za oglje, svinčnik, pastee, akvarele, gvaš, art printe, ink-jet printe, fotografije. Priporočamo predhodno...

  14,81 €
  Na zalogi
 • 6,59 € Na zalogi

  Modra maskirna tekočina za akvarel, ki jo je mogoče odstraniti. Primerna za detajle.Maskirna tekočina omogoča, da so določeni deli odporni na vodo. Primerna za uporabo pri tehnikah: akvarelne barve, gvaš in airbrush. 

  6,59 €
  Na zalogi
1 - 13 od 13