Mediji za akrilne barve

Z mediji za akrilne barve lahko vplivate na lastnosti barv kar vam omogoča, da jih prilagodite vaši slikarski tehniki.

1 - 15 od 15
 • 14,81 € Ni na zalogi

  Zaščitni lak v pršil s končnim sijajnim učinkom. Zaščitni lak je primeren za uporabo pri tehnikah: olje, akril in gvaš. Lak je brezbarven in ne porumeni.

  14,81 €
  V košarico Podrobneje
  Ni na zalogi
 • 14,81 € Ni na zalogi

  Zaščitni lak v pršilus končnim saten/mat učinkom. Zaščitni lak je primeren za uporabo pri tehnikah: olje, akril in gvaš. Lak je brezbarven in ne porumeni.

  14,81 €
  V košarico Podrobneje
  Ni na zalogi
 • 14,81 € Na zalogi

  Zaščitni lak v pršilus končnim matiranim učinkom. Zaščitni lak je primeren za uporabo pri tehnikah: olje, akril in gvaš. Lak je brezbarven in ne porumeni.

  14,81 €
  Na zalogi
 • 20,89 € Ni na zalogi

  Beli grund (gesso) za oljne in akrilne barve z visoko vpojnostjo. Premaz je prožen in odporen na vpliv svetlobe. Posušen ima matiran učinek in je odporen na terpentin in vodo.

  20,89 €
  V košarico Podrobneje
  Ni na zalogi
 • 10,16 € Na zalogi

  Bela, ultralahka akrilna pasta za ustvarjanje strukturnih 3D-učinkov na fleksibilnih podlagah, kot je slikarsko platno. Zaradi majhne teže je strukturna pasta primerna za nanašanje na velike površine. Možno jo je uporabiti tudi pri ustvarjanju kolažev. V primerjavi z drugimi akrilnimi pastami se hitreje suši.

  10,16 €
  Na zalogi
 • 26,33 € Ni na zalogi

  Bela, ultralahka akrilna pasta za ustvarjanje strukturnih 3D-učinkov na fleksibilnih podlagah, kot je slikarsko platno. Zaradi majhne teže je strukturna pasta primerna za nanašanje na velike površine. Možno jo je uporabiti tudi pri ustvarjanju kolažev. V primerjavi z drugimi akrilnimi pastami se hitreje suši.

  26,33 €
  V košarico Podrobneje
  Ni na zalogi
 • 7,42 € Na zalogi

  Gel za akrilne barve za doseganje svetleče površine z zlatim učinkom. Gel ima gladko konsistenco, je neprosojen, in ko se posuši, ustvari zlat učinek na površini. Akrilni zlati gel je pripravljen za takojšno uporabo in se ga lahko uporablja samostojno ali z mešanjem z drugimi akrilnimi barvami. Priporočena je uporaba z lopatico.

  7,42 €
  Na zalogi
 • 16,37 € Na zalogi

  Akrilni teksturni gel za povečanje prosojnosti in sijaj akrilnih barv. Prosojen akrilni gel z visoko konsistentnostjo, ki ustvari čist, sijajen film, ko se posuši. Z nanašanjem debelejših nanosov lahko ustvarite močno strukturirane površine. Z mešanjem gela z akrilnimi barvami je mogoče doseči zanimive prosojne učinke z visoko sijajnostjo. 

  16,37 €
  Na zalogi
 • 16,37 € Na zalogi

  Akrilni teksturni gel za povečanje prosojnosti akrilnih barv. Ustvari učinek saten/sijaj. Prosojen akrilni gel z visoko konsistentnostjo, ki  ustvari čist, saten/sijaj film, kose posuši. Z nanašanjem debelejših nanosov lahko ustvarite močno strukturirane površine. Z mešanjem gela z akrilnimi barvami je mogoče doseči zanimive prosojne učinkez visoko...

  16,37 €
  Na zalogi
 • 16,37 € Na zalogi

  Akrilni teksturni gel za povečanje prosojnosti akrilnih barv. Po sušenju je končni učinek mat. Prosojen akrilni gel z visoko konsistentnostjo, ki ustvari čist, mat film, ko se posuši. Z nanašanjem debelejših nanosov lahko ustvarite močno strukturirane površine. Z mešanjem gela z akrilnimi barvami je mogoče doseči zanimive prosojne učinke z visoko...

  16,37 €
  Na zalogi
 • 12,85 € Na zalogi

  Tekoči medij za akrilne barve, ki povečuje prosojnost in poudari sijajenučinek barv. Medij podaljšuje čas sušenja akrilnih barv in je primeren tudi za uporabo na velikih površinah.

  12,85 €
  Na zalogi
 • 12,85 € Na zalogi

  Tekoči medij za akrilne barve s polsijajnim (saten-mat) učinkom.Stopnja sijajnosti se uravnava s količino dodanega medija. Medij podaljšuje čas sušenja akrilnih barv in je primeren tudi za uporabo na velikih površinah.

  12,85 €
  Na zalogi
 • 12,85 € Na zalogi

  Gosti (heavy body) medij, ki upočasni sušenje akrilnih barv, gelov in drugih medijev. Idealen za podaljšano slikanje mokro na mokro (wet-on-wet). Z dodajanjem 20 % medija akrilni barvi upočasnimo njeno sušenje za približno 50 %. Ne priporočamo dodajanja medija v razmerju, večjem od 30 %. Medij ni primeren za uporabo v čisti (100 %) obliki.

  12,85 €
  Na zalogi
 • 4,95 € Na zalogi

  Zelo učinkovito čistilno sredstvo za pripomočke, uporabljene v oljni ali akrilni tehniki. Čistilno sredstvo zmehča in raztopi posušene ostanke akrilne ali oljne barve. Ne uporabljajte kot razredčilo za barve. Takoj po uporabi dobro zaprite pokrovček.

  4,95 €
  Na zalogi
 • 10,76 € Ni na zalogi

  Osnovni premaz za platna in druge trdne površine. Premaz omogoča odlično oprijemljivost za oljne barve, akrilne barve in gvaš.

  10,76 €
  V košarico Podrobneje
  Ni na zalogi
1 - 15 od 15